Česky Deutsch English

Hotel Petra Liberec - denní nabídka restaurace

 

Do hotelu sháníme kuchaře, servírku a pomocnou sílu do kuchyně. Vše na HPP nebo dle dohody.

Dále též servírku na letní brigádu a možnost další spolupráce.

Více info na recepci hotelu, 731 526 164 nebo email info@hotelpetra.cz

 

 

POLEDNÍ JÍDELNÍ LÍSTEK

23. 4. – 27. 4. 2018

BĚHEM POLEDNÍHO MENU

Coca-Cola 0,33l jen za 25,-Kč, Bonaqua 0,25l jen za 10,-Kč a 0,5l Birell jen za 22,-Kč

Kohoutková voda 0,2l za 5,-Kč a 1l za 20,-Kč

JÍDELNÍ LÍSTEK S VYZNAČENÝMI ALERGENY

NA VYŽÁDÁNÍ U OBSLUHY RESTAURACE

 

PONDĚLÍ 23. 4.

 

MENU           99,-

Drůbeží vývar s nudlemi zeleninou a sekanou petrželkou

Hamburská kýta (vepř. maso, kys. okurka, párek, smetana), houskový knedlík

POLÉVKY

Drůbeží vývar s nudlemi zeleninou a sekanou petrželkou              29,-

Hříbkový krém               33,-

HLAVNÍ JÍDLA

120g Zapečený kuřecí plátek s kukuřicí, vařené brambory                       84,-

300g Těstoviny Aglio olio (olivový olej, česnek, chilli paprička, sýr)                83,-

120g Hamburská kýta (vepř. maso, kys. okurka, párek, smetana), houskový knedlík         86,-

___________________________________________________________________________                                                                                                                                            

ÚTERÝ 24. 4.

 

MENU          99,-                                                                                                                

Hovězí vývar s masem a játrovou zavářkou, petrželka

Kuřecí nudličky v hořčičné omáčce, dušená rýže 

POLÉVKY

Hovězí vývar s masem a játrovou zavářkou, petrželka                 29,-

Rajská polévka s těstovinami                        33,-

HLAVNÍ JÍDLA

250g Cmunda po kaplicku (bramborák s uzeným masem a se zelím)               89,-

120g Kuřecí nudličky v hořčičné omáčce, dušená rýže                 86,-

120g Tortilla se zeleninou a bylinkovým dipem        81,-

___________________________________________________________________                                                                                                                                            

STŘEDA 25. 4.

 

MENU          99,-                                                                                                                

Kuřecí vývar s fritátovými nudlemi, sekaná petrželka

Maďarský guláš s houskovým knedlíkem                                                                       

POLÉVKY

Kuřecí vývar s fritátovými nudlemi, sekaná petrželka                  29,-

Brokolicový krém              33,-

HLAVNÍ JÍDLA                                                                                                                 

250g Zeleninový salát s kuřecími filátky a dresinkem                  89,-

120g Maďarský guláš s houskovým knedlíkem          87,-

120g Karbanátek s bramborovou kaší, kyselá okurka           86,-

3ks Kynuté ovocné knedlíky s tvarohem            79,-

___________________________________________________________________________

ČTVRTEK 26. 4.

 

MENU         99,-

Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou, sekaná petrželka

Švédské kuličky s brusinkami, vařené brambory

POLÉVKY

Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou, sekaná petrželka                 29,-

Jarní zeleninová krémová polévka                      33,-

HLAVNÍ JÍDLA

250g Zapečené nočky s kuřecím masem a špenátem              82,-

120g Švédské kuličky s brusinkami, vařené brambory               85,-

120g Vepřová krkovička s fazolkami a hranolky             89,-

___________________________________________________________________________

PÁTEK 27. 4.

 

MENU         99,-                                                                                                                 

Drůbežívývar s masovými knedlíčky a zeleninou

Vepřové kostky na víně, bramborový knedlík                                                               

POLÉVKY

Drůbežívývar s masovými knedlíčky a zeleninou               29,-

Gulášová             33,-

HLAVNÍ JÍDLA

120g Vepřové kostky na víně, bramborový knedlík                 86,-

120g Smažený kuřecí řízek, bramborový salát              87,-

300g Zeleninový salát s tuňákem a vařeným vajíčkem        92,-

 ___________________________________________________________________________   

Do hotelu sháníme kuchaře, servírku a pomocnou sílu do kuchyně.

Vše na HPP nebo dle dohody.

Dále přijmeme servírku na letní brigádu (a možnost další spolupráce).

Více info na recepci hotelu, 731 526 164 nebo email: info@hotelpetra.cz

________________________________________________________________

 

V pátek 4. 5. 2018 po 19:00 Vás zveme

na posezení s muzikanty z kapely

UŽ JEDOU!

____________________________________________________________

POLOVIČNÍ PORCE ÚČTUJEME 70% Z CENY.

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!

 

Navštivte nás také v době mimo oběda a ochutnejte lahodná jídla

z našehominutkového jídelního lístku.

Minutková jídla vaříme každý den od 14:00.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Hotel Petra Liberec - ubytování Liberec

CZlist : Cestování a ubytování v ČR
Dovolená v ČR | ubytování Liberec

Městské informační centrum Liberec

Vyrobilo SM Works.

Ještědská 680/121
46008 Liberec 8

tel: +420 731 526 164
mail: rezervace@hotelpetra.cz

 

 

Hotel Petra ubytování Liberec Kvalita ubytování Hotel Petra, Liberec
Hotel Petra v Liberci hodnocení